Thamar van Ewijk

Thamar van Ewijk
Psycholoog

Thamar is universitair opgeleid tot psycholoog. Naast de Master Klinische- en Gezondheidspsychologie aan de Universiteit Utrecht, behaalde zij diverse cursussen en trainingen op het gebied van diagnostiek en ‘evidence based’ psychotherapie gericht op Psychotraumatologie aan de Arq Academy.

Binnen Stichting Centrum ’45 heeft zij ervaring opgedaan in diagnostiek en psychotherapie gericht op getraumatiseerden. Daarnaast was zij betrokken bij wetenschappelijk onderzoek naar innovatieve behandelingen bij complexe trauma- en stressgerelateerde stoornissen. Stichting Centrum ’45 is onderdeel van Arq Psychotrauma Expert Groep, welke zich bezighoudt met de gevolgen van schokkende gebeurtenissen en het specialisme psychotrauma en traumabehandelingen bij verschillende patiënten populaties.

Met een opleidingsachtergrond in het (speciaal) onderwijs heeft zij in het verleden gewerkt in verschillende niveau’s van zowel basis- als voortgezet onderwijs. Zij schoolde zich in pedagogiek en werkte tevens als orthopedagoog bij het OPDC Utrecht, een tussenvoorziening voor jongvolwassenen met (ernstige) gedragsproblematiek.

 Thamar is sinds 2014 lid van het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP), ledennummer: 220015. Bij RINO Utrecht volgde zij verdere specialisatie in Cognitieve Gedragstherapie (CGT) en is geregistreerd als cognitief gedragstherapeut i.o. bij de VGCt (VGCt-307901). Tevens is Thamar lid van de Vereniging EMDR Nederland (36437), en blijft zij zich regelmatig bijscholen in de richting van haar passie; behandelingen bij (complexe) trauma- en stressgerelateerde stoornissen.

 

Mijn werkdagen zijn: maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag.

Stuur mij een mail

Of bel mij op 06-82755588