Lucy Faas

Lucy Faas
Psycholoog

Lucy heeft haar opleiding Klinische Psychologie gevolgd op de Vrije Universiteit (VU) in Amsterdam. Zij heeft stage gelopen bij het Rode Kruis Ziekenhuis in Beverwijk (afdeling psychiatrie) en ervaring opgedaan met deeltijdbehandelingen voor mensen met een persoonlijkheidsstoornis in combinatie met andere stoornissen zoals depressie, trauma of angst. Tevens werkte ze als psycholoog bij 113zelfmoordpreventie en heeft ze ervaring op gedaan met verschillende uiteenlopende problematiek zoals trauma, persoonlijkheidsstoornissen, depressie, angst-en paniekstoornissen.

Bij 113zelfmoordpreventie heeft Lucy zich ontwikkeld als trainer in suïcidepreventie binnen de onderwijs-, SES- en zorgsector. Samen met haar collega’s steunt zij de ‘zero suicide movement’ om heel Nederland gatekeeper te maken.

Lucy is gespecialiseerd in de behandeling voor (vroegkinderlijke-) trauma’s waarbij ze gebruik maakt van EMDR en Imaginairy Exposure. Ze volgde bij KING nascholing specialisatie in Cognitieve Gedragstherapie (CGT) en Acceptance & Commitment therapie.

Sinds januari 2021 heeft Lucy de rol van zorgmanager gekregen en pakt zij management taken op.

Mijn werkdagen zijn: maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag.

Stuur mij een mail

Of bel mij op 06-82756476