Werken bij Spoor 1

Trekt het je aan te werken bij een GGZ-organisatie waar een persoonlijke benadering, klantvriendelijkheid kortom de kwaliteit van het contact met cliënten centraal staat? Dan tref je het. We zoeken een enthousiaste en gedreven basis-psycholoog. We bieden je een afwisselende en uitdagende functie.

Wij zoeken ervaren basis psychologen voor onze locaties Zaandam, Purmerend, Alkmaar, Bovenkarspel

Rol binnen de organisatie

Je bent intaker en psychodiagnosticus. Je bent behandelaar samen met regiebehandelaars psychiater, en GZ-psycholoog. Je werkt samen met andere psychologen, een beeldend therapeut, SPV-en en maatschappelijk werkenden.

Werkzaamheden

Je werkzaamheden bestaan uit het doen van intakes en op indicatie psychologisch onderzoek. Je behandelt cliënten met zeer uiteenlopende problematiek (depressie, angst, trauma, persoonlijkheidsproblematiek), dikwijls in samenhang met sociaal maatschappelijke problemen waarvoor binnen Spoor 1 een integraal aanbod bestaat.

Functie-eisen

Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als basis psycholoog

  • Specifieke kennis over en affiniteit en ervaring met trauma behandelingen en behandeling van cliënten met persoonlijkheidsstoornissen.
  • Aantekening psychodiagnostiek + ervaring
  • EMDR-basis cursus, EMDR-vervolg cursus, cursus en ervaring met acceptance en commitment therapie en schema therapie is een pré.

Wij vinden het belangrijk dat je doet waar je passie ligt. Wij nodigen je hiertoe uit bieden je de mogelijkheid hiertoe relevante scholing te volgen.

Interesse?

Bel; 06-54696224

Bezoek ook onze web-site www.spoor-1.nl of mail naar gerard@spoor-1.nl